Hirdetés

Elite: Dangerous - itt vannak az idegenek!

|

Érkezett egy videó, ami alapján már biztosan kijelenthető, hogy vannak földönkívüliek a játékban. Nem valószínű, hogy teadélutánra jöttek.

Hirdetés

A rajongók már régóta próbálnak bizonyítékot találni a Thargoid néven ismert faj létezésére, és januárban végre sikerült is rábukkanni egy nyomra, amikor az egyik játékos felfedezett egy furcsa, leginkább virágra hasonlító idegen űrhajót. Most úgy tűnik, lesz ennek még következménye.

A PAX Easten tűnt fel a rövid trailer, ami nem árul el sok részletet az új fajról, mindössze annyit látunk, hogy a már említett űrhajó baljósan egy másik hajó fölé repül, majd hallhatunk valamilyen furcsa hangot, ami akár egy reaper is lehetne a Mass Effectből.

Egyelőre még nem tudunk túl sokat az Elite: Dangerous idegen lényeiről, de az biztos, hogy eseménydús napok várnak a játékosokra, ha egyszer megjelennek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)