Hirdetés

Elite: Dangerous - több ezren indultak el átkelni a galaxist, csak a töredékük élte túl

|

Több mint 13 000 pilóta indult el az útra, de mint minden mély űrbe vezető túra közben, itt is komplikációk merültek fel.

Hirdetés

Nagyon komoly kihívásra vállalkozott több ezer Elite: Dangerous rajongó, de nem mindenkinek lett happy end a vége. Alig 4000 játékosnak sikerült végül teljesítenie a feladatot. A 13 000 vállalkozó egy részének összeomlott a gépe, elfogyott az üzemanyaga, vagy más fenyegetés végzett vele. 

Hirdetés

A halál még nem a játék vége az Elite: Dangerousben, de a feléledéskor a szerencsétlenül járt pilóták már olyan távolra kerültek a fő rajtól, hogy esélyük sem volt utolérni azt.

A többiek egyébként 152 napot töltöttek el a túrázással és pontosan 1 118 000 000 fényévet jártak be. Pontosan 13 615 pilóta indult el 75 különböző országból, és a játékosok nagy része (több mint 10 000-en) PC-n pörgette a mókát, a többiek pedig PS4-ről és Xbox One-ról csatlakoztak. Összesen a játékosok 18 évet töltöttek a hiperűrben.

Aki kíváncsi arra, hogy milyen látvány fogadta a vállalkozókat, az lapozza végig Aurum fotóit.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)