Hirdetés

Elite: Dangerous - csak jövőre érkezik a következő nagy update

|

Még sokat kell várnunk a következő nagy frissítésre, de a fejlesztők szerint az eddigi legnagyobb tartalmi bővülést hozza majd a csomag

Hirdetés

Egyben jó és rossz hírt közölt az Elite: Dangeroust fejlesztő Frontier azokkal a játékosokkal, akiknek már szűk lenne a galaxis.

Hirdetés

A 2014-ben megjelent űrhajószimulátor közössége a mai napig igen aktív, elég csak az önszerveződő mentőexpedíciókra gondolni. A fejlesztők ezt folyamatos frissítésekkel hálálják meg, melyek szezonokra bontva érkeznek. A legutóbbi ilyen szezon a Beyond volt, ami rengeteg új tartalmat hozott be a játékba a tavalyi év során, ez azonban nemrégiben lezárult

A stúdió már korábban megszellőztette, hogy a következő érát az eddigi legnagyobb frissítésük hozhatja el. A nagyságnak viszont ára van. Ez esetünkben úgy értendő, hogy sok tartalom elkészítése sok időbe telik, emiatt az update-et legkorábban 2020-ban kaphatjuk meg. Fontos megjegyezni, hogy a Beyonddal egy évnyi ingyenes frissítést élvezhettünk, ezzel szemben a következő szezon fizetős lesz, kivéve persze azoknak akik lifetime pass-t vásároltak a játékhoz.

Azért nem kell nagyon elkeseredni, ugyanis az alkotók biztosították a rajongókat, hogy a még egyelőre ismeretlen nevű éra eljöveteléig 3-4 havonta kisebb frissítések érkeznek majd a. Az első két ilyen frissítés arra koncentrál, hogy az új játékosokat kicsit barátságosabb és befogadóbb játékélmény várja, azonban néhány, a játékbeli életet megkönnyítő fejlesztés is érkezik majd a rajongói bázis egészének.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)