Hirdetés

Elite: Dangerous – saját bázissal bíró guildek és sok más készül

|

A nemrég tartott Frontier Expón megtudtuk, milyen fejlesztések érkeznek az Elite: Dangerousbe az elkövetkezendő évben a Horizons Season Pass részeként.

Hirdetés

Egyébként sem unatkoznak manapság az Elite: Dangerous játékosai, hiszen egyre gyakrabban lehet találkozni a thargoid nevű idegen faj hajóival, de a fejlesztőcsapat most még egy adag izgalmas infót tett közzé. Nemrég került megrendezésre a stúdió játékainak szentelt Frontier Expo, ahol négy újabb frissítést jelentett be a brit csapat.

Hirdetés

A tartalmi részletek mellett azt is elárulták, hogy mind a négy, 2018 folyamán érkező update a Horizons Season Pass részét képezi majd, így akik azt megvásárolják, teljesen ingyen jutnak hozzájuk. Idén év végén ugye a thargoidok köré felépített The Return című update érkezik (ennek kapcsán egy izgalmas teaser videót kaptunk), jövőre pedig negyedévente várható egy-egy nagy patch. Az elsőben többek között átdolgozzák az Engineers frissítésben korábban behozott hajófejlesztési rendszert, hogy ne véletlenszerű, hanem mindig hasznos alkatrészeket kaphassunk.

Továbbá megerősödnek az Elite Dangerous frakcióinak rendfenntartó hajói is, hogy a bűnözők élete ne legyen olyan egyszerű, mint most, de fejlődik a kereskedelmi rendszer, megújul a bolygók kinézete, új, csapatos küldetéseket kapunk és a Guardians sztoriját is folytatja a Frontier. A 2.4-es videóban valószínűleg megjelenő Type 10 Defender hajó mellett pedig leleplezték a Chieftain és a Krait modelleket is, ez utóbbi az első Elite játékból lehet ismerős a veteránoknak. A két év közepi update-ről nem sok mindent tudtunk meg, viszont a 2018 végére tervezett frissítésről annál többet árultak el a készítők.

Egyfelől érkeznek a Squadronok, amik gyakorlatilag az MMO-kból bismert guildeknek felelnek meg, hiszen saját tagsággal és hierarchiával bíró társaságok lesznek. Talán a legérdekesebb infó ezekkel kapcsolatban, hogy mindegyik Squadronnak saját anyahajója lehet, ahol respawnolhatunk, megjavíthatjuk és megtankolhatjuk a hajóinkat. Emellett megújul a bányászat rendszere, amitől azt várja a Frontier, hogy az Elite: Dangerous ezen része kicsit a vadnyugati aranyláz hangulatát adja majd vissza. Egy új hajónapló segítségével átdolgozzák a felfedezési rendszert is, bekerül egy új, jeges bolygótípus és még a fénykezelési modell is megújul.

Összességében tehát jövőre is bőven lesznek újdonságok az Elite: Dangerousben, amikért ráadásul nem is kell külön fizetnie azoknak, akik eddig beruháztak a Horizons csomagra.
Nektek melyik újdonság tűnik a legizgalmasabbnak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)