Hirdetés

Elite: Dangerous - a játékosok földönkívüli nyelv után kutatnak

|

A Thargoidok elleni harc már javában zajlik, de akadnak olyanok, akik inkább tanulmányozzák a különleges fajt.

Hirdetés

Megjelenésük óta sok fejfájást okoztak a játékosoknak az idegenek, akik már nem csak bujkálnak és a távolból figyelik az eseményeket, hanem kőkeményen beszálltak a mókába. Ha nem lőjük egyből darabokra őket, érdekes dolgokat fedezhetünk fel.

Hirdetés

Néhány játékos furcsa jeleket vett észre a Thargoid hajókon, ez pedig elég is volt ahhoz, hogy felkeltse az idegenvadászok érdeklődését, akik már ki is gyűjtötték a szimbólumok egy részét, mert elméletileg ez lehet a kulcs egy vadonatúj nyelv felfedezéséhez.

Viszont itt még nem ér véget a történet, ugyanis korábban a játékosok ősi romokat is találtak szerte a galaxisban, és több rajongói elmélet is született arról, hogy ezek a helyek valahogy összefüggésben vannak a most felfedezett jelekkel.

A nyomozásba bárki beszállhat, sőt, a rejtély után kutatók arra kérik a játékosokat, hogy segítsék a munkájukat, és ha találnak valamit, küldjék el nekik. Ha ti is beszállnátok a kutatásba, mindössze annyit kell tennetek, hogy egy AX Xeno Scannerrel becélozzátok egy Thargoid Cyclops hajónégy szíve közül valamelyiket, majd lefotózzátok és felrakjátok a linkelt fórumra.

Egyelőre még nem tudni, hova vezet ez a kaland, de az biztos, hogy egyre többen keverednek összetűzésbe az idegenekkel, úgyhogy kíváncsian várjuk a további fejleményeket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)