Hirdetés

Elite: Deadly - mi készül a Frontiernél?

|

Bár a fejlesztők nem jelentettek be semmit, néhány fórumozó észrevette a teljes csendben bejegyzett Elite: Deadly védjegyet, ami az Elite-sorozat következő termékének címe lehet.

Hirdetés

Úgy tűnik, nem csupán a vidámparkos témákban folytatja a munkát a Frontier Developments, hanem tovább üti a vasat a frissen újjáélesztett Elite-sorozatban is. Az Elite: Dangerous után újabb védjegyet jegyeztettek be, ami egyelőre nem tudjuk, hogy mi lesz - azon kívül, hogy a játékokhoz kapcsolódik.

A hasonló ügyekben korábban a Frontier nevében kétszer is eljáró Maguire Boss jegyeztette be az Elite: Deadly márkanevet az illetékes európai hivatalnál, ez pedig nem kerülhette el néhány éber NeoGAF-felhasználó figyelmét.

 

A Deadly az Elite rangsorában a Dangerous felett áll közvetlenül, de ez persze nem feltétlenül jelenti azt, hogy a folytatás készülne. Sokan tippelnek kiegészítőre, vagy például egy mobilos társalkalmazásra, de ahogy más márkanév bejegyzéseknél, itt is elég tág kategóriákat adtak meg, így mi is csak tippeni tudunk.

Mit gondoltok, mire készülnek a Frontiernél?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)