Hirdetés

Elium - egy indie játék, ami valós kardpárbajokat ígér

|

Az Elium - Prison Escape remek alternatívát jelenthet azoknak, akik arra várnak, hogy kijavítsák a Kingsom Come: Deliverance jelenlegi hibáit, ugyanis az indie játékban is lehetőségünk lesz valósághű kardpárbajokat vívni.

Hirdetés

Már sok játék megpróbálta implementálni a realisztikus középkori harcot, gondoljunk csak a Chivalry: Medieval Warfare-re vagy a napokban megjelent Kingdom Come: Deliverance-re, ami a sok bug ellenére is remekül fogy.

Hirdetés

Az Elium - Prison Escape című rougelite játék lesz a következő a sorban, ami megpróbálja szimulálni, milyen egy igazi kardpárbajban részt venni. Az egész játék ezen mechanika köré épít, így ne várjunk emlékezetes történetet vagy VGA-izzasztó grafikai elemeket.

Helyette viszont kapunk egy procedurálisan generált börtönt, ahonnan természetesen meg kell szöknünk. Ahhoz, hogy ez sikerüljön, el kell sajátítanunk a játék egyedi harcrendszerét, ami különféle blokkolásokból, hárításokból áll. Támadásainknak irányt is adhatunk, így kerülve meg az ellenfél védelmét. 

A játékban egy lopakodós rendszer is helyet kapott, így nem kell mindig a kardunkért nyúlni, ha megpillantjuk ellenfeleinket. A börtönben különböző fegyvereket és egyéb felszereléseket is találhatunk majd, illetve ahogy az alábbi trailerből is kiderül, bajtársakat is szerezhetünk magunk mellé.

Az Elium - Prison Escape február 28-án lesz elérhető a Steam kínálatában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)