Hirdetés

Eljött a nap, nem lehet többé megvásárolni az óriási nagyot bukó, animék karaktereit egymásnak eresztő játékot

|

Ennyi volt, a Bandai Namco Entertainment végérvényesen halottnak tekinti a 2019-ben megjelent Jump Force verekedős játékot.

Hirdetés

Nem érhette meglepetésként a Jump Force-hoz kapcsolódó híreket követő játékosokat az, hogy hazai idő szerint ma hajnalban végérvényesen elérhetetlenné vált az orbitálisat bukó Jump Force, a verekedős játék, amiben a legnépszerűbb animék főhőseivel bunyózhattunk.

Olyan szériák karakterei csépelték egymást a Jump Force-ban, mint a Dragon Ball, a Naruto, a Bleach, a One Piece vagy éppen a Hunter x Hunter, de ez édeskevés volt a sikerhez, ahogy azt anno tesztünkben is megírtuk a játékról.

Hirdetés

A Bandai Namco tavaly novemberben jelentette be, hogy leállítják a Jump Force szervereit és eltávolítják a játékot az online áruházakból. Az utóbbira került sor most, de a szerverek sem élnek már sokáig, azokat idén augusztus 25-én fogják lelőni. 

Azok, akik korábban megvásárolták valamilyen platformra a játékot természetesen továbbra is el fogják érni a Jump Force offline tartalmait, szerverek nélkül is menni fognak az online meccsek (kivéve a ranked összecsapások), valamint az összes DLC hozzáférése is megmarad. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)