Hirdetés

Elkapták az AXE angyalokat, kisorsolták a nyereményeket

|

Vasárnapig tartott az AXE Magyarország és a Devergo közös játéka.

Hirdetés

Az AXE Magyarország és a Devergo egy közös nyereményjátékkal rukkolt elő, mely lényegében abból állt, hogy fogta magát az ember, lájkolt egyet az AXE Magyarország facebook oldalán, majd belevetette magát a "Kapd el az Angyalt!" című játékba.



Maga a játék nem túl bonyolult, s kezdetben még kifejezetten könnyű, ám ahogy telik-múlik az idő, úgy növekszik a sebessége, s úgy jelent egyre nagyobb kihívást az angyalok és a különböző AXE termékek összegyűjtése, miközben az ördögi lánykákat is kerülgetni kell.



A résztvevők között tíz, azaz 10 darab, egyenként tízezer forintot érő utalványt sorsoltak ki. A szerencsés nyertesek névsorát az AXE Magyarország facebook oldalán találjátok. Gratulálunk nekik!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)