Hirdetés

Elkaszáltak egy Uncharted spin-off játékot?

|

Egyes jelentések szerint a Days Gone fejlesztői egy új Uncharted játékon dolgoztak volna, de végül több macerát okozott nekik a dolog, mint amennyit megért.

Hirdetés

Rengeteg rajongónak okozott csalódást, amikor néhány nappal ezelőtt kiderült, hogy a Sony végül nem adott zöld utat a Days Gone folyatásának, viszont most úgy tűnik, hogy nem ez az egyetlen projekt a Bend Studionál, ami ideje korán lefulladt, ugyanis belsősöknek köszönhetően kiderült, hogy egy Uncharted játékon is dolgoztak a srácok.

Hirdetés

A játékipar ügyeletes oknyomozó riportere, Jason Schreier szerint a Bend csapata rögtön a Days Gone 2 elutasítása után elvállalta egy Uncharted spin-off játék fejlesztését, viszont már az korai fázisban úgy érezték, hogy "elkezdték elveszteni az identitásukat", ennek következtében pedig megkérték a Sony-t, hogy vegyék le őket a projektről.

Schreier szerint nem igazán lehet tudni sokat arról, hogy milyen is lett volna a játék, de az biztos, hogy nem a negyedik rész folytatásának szánták és ha minden igaz, akkor a Naughty Dog felügyelte volna végig a fejlesztést. Egyelőre arról sincsenek információk, hogy a Sony végül lepasszolta-e valaki másnak a projektet, de nagyon meglepődnénk rajta, ha pont egy olyan sikeres sorozatot tenne parkolópályára a kiadó, mint az Uncharted.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)