Hirdetés

Elkelt 52 milliárd achievement pont

|

Bevezetése óta 52 milliárd achievement pontot gyűjtöttek össze a szorgos játékosok, hozta nyilvánosságra Aaron Greenberg.

Hirdetés

Achievement. Nyelvkészületünknek köszönhetően többféleképpen hivatkozhatunk a megszerezhető kitüntetésekre. Miközben személyen az előbbi kifejezést szívleli, helyettesíthetjük azt digitális jutalmakkal, plecsnikkel, érmékkel, díjakkal és miegyéb kifejezésekkel. Bárhogyan is hivatkozunk az achievement pontokra játékos karrierünk szerves részét képzik.

Persze olykor-olykor idegbajt kapunk néhány kitüntetés szabta feladat láttán, azonban bevezetésük óta 2,5 milliárdot sikerült bezsebelniük a játékosoknak. Ez összesen 52 milliárd játékpontot jelent. Amennyiben valakinek kevesebb, mint 150 digitális jutalmat sikerült levadásznia, jobban teszi, ha nekiáll farmolni, ugyanis teljesítménye átlag alattinak tekinthető. A statisztikákat Aaron Greenberg Xbox nagyfőnök hozta nyilvánosságra napokkal korábban, természetesen dagadó keblekkel. Kétségkívül a Microsoft legnagyobb ötletei közé sorolandóak a megszerezhető kitüntetések, persze csak a…most semmi sem ugrik be.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)