Hirdetés

Elkeltek a Just Cause filmjogok

|

Úgy fest, hogy Rico Rodriguez CIA ügynök kalandjai néhány éven belül filmvásznon is megelevenedhetnek.

Hirdetés

Alig néhány nap telt el azóta, hogy közzétettünk egy rakás érdekfeszítő Just Cause 2 statisztikát, most újabb apropó okán kerül szóba Rico Rodriguez, a játék hősének személye.



A filmes témában utazó Variety értesülései szerint Eric Eisner (egykori Disney nagyfőnök, Michael Eisner fia) cége, az L+E Pictures szerezte meg a Just Cause játékok megfilmesítési jogait. Ha minden igaz, már dolgozik is az első (Elvégre nem zárható ki, hogy egy napon Just Cause 2-re válthatunk jegyet a mozipénztárnál.) film forgatókönyvén Michael Ross (Turistas). A produceri teendőket arra az Adrien Askariehre bízták, aki összehozta nekünk a Hitman filmet és pillanatnyilag a Bruce Willis és Jamie Foxx főszereplésével forgatandő Kane & Lynch adaptáció tető alá hozásán fáradozik.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)