Hirdetés

Elképesztő, hogy ezek a modok milyen csodás látványt adnak a GTA 5-nek

|

8K, ray tracing és minden, ami csak GTA-rajongó ingere.

Hirdetés

Kétfajta GTA-mod létezik: amelyik csak a céltalan szórakozásra gyúr (mint amikor Supermanként zúzhattunk) és amelyik szebbé, jobbá akarja varázsolni az alapjátékot (az MI segítségével elért fotórealisztikusság is ide sorolható).

Most újabb lenyűgöző rajongói projekt készült, ami az utóbbi kategóriát célozta meg a legmodernebb technológiákat igénybe véve.

Hirdetés

A Digital Dreams megosztott egy videót, ami azt prezentálja, miképpen fut a Grand Theft Auto 5 8K-ban egy Nvidia RTX 3090 videokártyával. A grafikai tuningot adó QuantV és a realisztikus közlekedést megoldó GTA 5 Real Life Pack modok mellett a csapat felhasználta a szintén Patreon-előfizetéssel elérhető Ray Tracing Reshade-et is annak érdekében, hogy a játék még lenyűgözőbb legyen a ray tracing megtámogatásával. Nézzétek meg a végeredményt, magáért beszél: 

Hogy a Rockstar Games ehhez képest milyen munkát végez majd az új funkciókat is hozó next-gen GTA 5-tel, az november 11-én fog kiderülni Xbox Series X-en és PlayStation 5-ön egyaránt. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)