Hirdetés

Elképesztő, hogy mivel érte el valaki a The Lord of the Rings Online maximális szintjét

|

Pite ez a feladat - gondolhatta A Gyűrűk Ura MMORPG kitartó játékosa.

Hirdetés

A Gyűrűk Ura rajongókat most legfőképpen a csillagászati összegekből készülő sorozat tartja lázban, pedig videojátékos fronton is zajlik az élet a franchise háza táján. Az Amazon Games gondozásában készült The Lord of the Rings MMO például a Tencent és az Amazon között megszakadt tárgyalások miatt valószínűleg nem fog elkészülni, de talán valamilyen csoda folytán megmenekül a projekt. Elvégre egy kisebb csodát nemrég már tapasztalhatott a közösség a LotR kapcsán, méghozzá egy igencsak elhivatott - és alighanem édesszájú - felhasználó jóvoltából. 

Az új MMORPG elkaszálásával ellentétben a 2007-ben elindult The Lord of the Rings Online továbbra is él és virul, sőt a mai napig frissítik (nemrég érkezett meg a 29,5-ös update), így nem meglepő, hogy továbbra is van egy szilárd játékosbázisa. Egyikük pedig olyasvalamit vitt véghez, ami vetekszik a South Park World of Warcraftos epizódjának vaddisznógyilkolászós maratonjával:

elérte a maximális, 130-as szintet, méghozzá csupán azzal, hogy pitéket sütött.

Hirdetés

A parádés sztorit megosztó Reddit-felhasználó és a PC Gamer interjúja szerint ez nyolc hónapjára került a megrendíthetetlen hobbitnak, Cookingwithsimnek piték millióit kellett kisütnie egyszerre tíz-tizenötezres tételekben annak érdekében, hogy elérje ezt a hihetetlen mérföldkövet. A kép a pitehős ünneplését mutatja meg, amikor a játékosok köré gyűltek, hogy tanúi lehessenek a bravúrnak: 

Volt elég sütnivalója, annyi bizonyos. Gratulálunk az eredményhez!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)