Hirdetés

Elképesztő mennyiségű szöveg lesz a Dying Light 2-ben

|

Anna Karenina is zavarba jön annyi szótól, mint amennyi a Techland zombis játékában helyet kapott.

Hirdetés

Hamarosan megérkezik a sokak által szeretett Dying Light folytatása, amellyel kapcsolatban szintén hosszú távra tervez a Techland. Már az alapjáték sem lesz rövid, hiszen ha csak a fő- és mellékküldetésekre koncentrálunk, akkor is belerakhatunk majd röpke 80 órát, viszont ha maximalisták vagyunk, akár 500 órácska is belecsúszhat majd az élőhalottaktól hemzsegő világ teljes felfedezésébe.

És akkor még nem is beszéltünk arról, hogy az első részhez hasonlóan a fejlesztőcsapat ezt is éveken keresztül tervezi támogatni vadonatúj tartalmakkal

Hirdetés

A statisztikák kedvelői most még egy speciális adatnak örülhetnek: a hivatalos Dying Light Twitter egyik bejegyzése alapján a játékban 350 ezer szó, 40 ezer sornyi dialógus kapott helyet, ami nagyjából Tolsztoj örök érvényű klasszikusának, az Anna Kareninának teljesítményével egyenlő.

Elsőre szürreálisnak tűnhet ez egy zombis lövöldétől, viszont ha felidézzük, hogy a készítők jobban rá szerettek volna gyúrni a Dying Light 2 történetére és lore-jára, és ebbe besegített az azóta a játékipar makrójára került Chris Avellone (Icewind Dale, Neverwinter Nights 2, Wasteland 2, Pillars of Eternity, Prey) is, akkor már érthetőbbé válik az említett szám nagysága. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ha más videojátékokkal hasonlítanánk össze, akkor hasonló dialógusmennyiséggel bír, mint a Mass Effect 3, viszont a Skyrimnél (50 ezer sor) valamivel kevesebbet, a Red Dead Redemption 2-nél (500 ezer sor) pedig klasszisokkal kevesebbet tud felmutatni. Ami a szavak számát illeti, a Fable 2-vel, a Shenmue-val és a Final Fantasy VII-tel került egy ligába.

A Dying Light 2 Stay Human február 4-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re, de Nintendo Switchre a vártnál csak hónapokkal később jön. 

Platformok: Nintendo Switch PC PlayStation 4 PlayStation 5 Xbox One Xbox Series X
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)