Hirdetés

Elképesztő, mire képes a Unity Engine az emberi hajjal

|

Az Unreal Engine 5 mellett nem szabad elfeledkezni a Unity Engine-ről sem.

Hirdetés

Mostanában minden az Unreal Engine 5-től hangos, erre a motorra váltott az új The Witcher-játék, és egy nagyon látványos techdemót is kipróbálhattunk a The Matrix Awakens képében. Közben azonban a másik nagy grafikusmotor-óriás, a Unity Engine mögött álló szakemberek sem csak a lábukat lógatták egész nap.

Nemrég például közzétettek egy olyan videót, amitől túlzás nélkül csak az állát keresgette az ember.

Hirdetés

Az alább megtekinthető, Enemies címet viselő prezentációban az Unity Engine legújabb verziója látható. Külön ki kell emelni a videóban szereplő hölgy íriszének realisztikusságát, és a nő haját is, ami tényleg olyan, mintha egy videót néznénk - pedig ez továbbra is egy valós időben renderelt Unity anyag.

A demóhoz felhasznált Digital Human Package a 2022 második félévében érkező új Unity verziónak lesz majd a része.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)