Hirdetés

Elképesztő szabadságot kínál az első Warhammer 40,000 szerepjáték

|

A Pathfinder széria fejlesztőinek új RPG-jében egy kalmárdinasztia befolyásos sarjaként rójuk a sötét és hideg világűr végtelenjét.

Hirdetés

Miközben kitartóan bővítgetik a Pathfinder: Wrath of the Righteoust újabb és újabb DLC-vel, valamint startra kész állapotba hozzák a fantasy szerepjáték konzolos változatát, nyakig elmerülnek egy másik licencelt világban is az Owlcat Games fejlesztői. A Warhammer 40,000 univerzumát számtalan stratégiai és taktikai játék révén kereshették fel már a rajongók, akiknek még ARPG, sőt FPS és TPS is jutott azóta, hogy a Games Workshop nyitott a videojátékok felé, ám tradicionális szerepjáték még soha.

Ezért is izgalmas a Warhammer 40,000: Rogue Trader címet viselő projekt, amelyik a Pathfinderekhez hasonlóan a Baldur's Gate-en és társain nevelkedett játékosokhoz szól, akik még 2022-ben is igénylik, hogy izometrikus nézetben kalandozva menthessék meg a világot, vagy veszejtsék el.

Hirdetés

Az első fejlesztői napló (amit bizonyára jó néhány követ majd a későbbiekben) Olga Kellner narratív dizájner tolmácsolásában nyújt bepillantást az ambiciózus CRPG lehetőségeibe. Rajtunk áll, hogy a Koronus térség űrcsatákat és bolygófelszínen vívott összecsapásokat is tartogató felfedezése során hűek maradunk-e a Császárhoz, vagy feszegetjük kiváltságaink határait. Ha úgy hozza kedvünk, az emberiség ellenségének számító idegen fajokkal is üzletelhetünk, de annak sincs akadálya, hogy mindent és mindenkit elárulva keblünkre öleljük a Káoszt. A lényeg, hogy nagy horderejű döntések sokaságát kell majd meghoznunk, amelyek következményeit nemcsak mi viseljük majd.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

A történet során hasznos szövetségesekre tehetünk szert egy udvarmester, egy psyker, egy csatanővér, egy űrgárdista, egy elda mesterlövész és egy tech-pap társaságában. Ugyancsak fontos karakternek ígérkezik Theodoro von Valancius Massimo af Scarus lordkapitány is, a családunk feje, aki elvileg a mentorunk szerepét tölti be.

Egyelőre nem kapott megjelenési dátumot a Warhammer 40,000: Rogue Trader, de a fejlesztők úgy tervezik, hogy még idén sort kerítenek az alfára, amit jövőre már a béta követ, azaz ha minden jól alakul, 2023-2024 magasságában vehetjük át az irányítást űrhajónk és alattvalóink felett.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)