Hirdetés

Elképesztő tájakra visz el a Forza Horizon 5

|

Őrületesen jól néz ki az újonnan kiadott screenshotokon a Forza Horizon 5, amitől csak még nehezebb a várakozás.

Hirdetés

Nem kicsit esett le az állunk, mikor az idei E3 alatt a Microsoft megmutatta a Forza Horizon sorozat következő epizódját, a játék ugyanis már az első pillanattól zavarba ejtően jól néz ki. 

A kiadó persze azóta is folyamatosan fenntartja az érdeklődést az apróbb információkkal, mint például a játék szuper hanghatásaival, amiktől persze minden alkalommal libabőrösek leszünk.

Most a Microsoft újabb képeket adott ki a fotórealisztikus tájról, amiket böngészve tényleg megdöbbentően apró részleteket fedezhetünk fel.

Hirdetés

A fejlesztők minden eddiginél több figyelmet fordítanak arra, hogy a környezet és az időjárás autentikus legyen, így biztosak lehetünk benne, hogy sokáig új élményt biztosít majd a játék.

A Forza Horizon 5 a maga tizenegy különböző tájegységével az eddigi legnagyobb lesz a sorozat történetében és bár a fejlesztő Playground Games elárulta, hogy a ray tracing kizárólag a ForzaVistában fog működni, a látványra így sem lehet panaszunk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)