Hirdetés

Ilyen lesz a VR kontrollerek nélkül (videó)

|

Ilyen az, amikor a piac egyik legjobb mozgásérzékelő kiegészítőjét kötjük össze egy VR eszközzel.

Hirdetés

A Leap Motion nem igazán hozta el a mozgásérzékelős forradalmat, de ettől függetlenül egy izgalmas kis ketyere, amivel a mai napig sokan fejlesztenek. A legutóbbi változat teljes VR támogatást kapott, és ugyan csak kockákat lehet benne dobálni, de mégis elképesztően izgalmas.

Alapvetően egyes kézmozdulatokkal kreálhatunk különböző testeket, amiket aztán dobálhatunk, átformálhatunk, eltüntethetünk. A térben a gravitációt is lecsökkenthetjük és játszhatunk a kis segédrobottal, aki bevezet minket a program működésébe. Elmondva nem annyira izgalmas, inkább nézzétek végig a 6 perces bemutatót.

Ha megvan a szükséges hardver, akkor a programot innen tudjátok letölteni. A Block egyelőre 0.8-as Oculus runtime-mal működik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)