Hirdetés

Elképesztően fest a Skyrim az Unreal Engine 5-ben felépítve

|

A Myrkur Games egyik fejlesztője megmutatta, hogy milyen lenne a Skyrim, ha az egyik legmodernebb motorral remake-elnék.

Hirdetés

2011 novemberében jelent meg a The Elder Scrolls V: Skyrim, ami a sorozat eddigi legmeghatározóbb epizódjává nőtte ki magát. A rajongói tábor 10 évvel a megjelenés után is rendkívül aktív, amit a Bethesda szorgosan próbál is haszonná kovácsolni, a közösség pedig megállás nélkül pumpálja ki magából az újabb és újabb modokat, kiegészítőket és újdonságokat.

Ugyan a Skyrim már több újrakiadást megélt, annyira még sosem volt szép, mint az alábbi Unreal Engine 5 demóban. A motorral egyébként már több játékot is újraalkottak, csodásan fest például a felfrissített Bioshock, de még a The Simpsons: Hit and Run is szintet lépett az új technológiával.

Hirdetés

Christian Gomm, a Myrkur Games művésze alkotta újra a Skyrimből ismert Riverwoodot az Unreal Engine 5-ben. Az alábbi videóban alaposan szemügyre vehetjük, hogy milyen lenne egy napjainkban készült The Elder Scrolls V remake:

Gomm az Unreal Engine 5 minden képességét kihasználta, hogy ilyen szemkápráztató legyen a videó. A város felépítésekor használta a Photogrammetry és a Nanite funkciókat is, hogy jobb képminőséget érjen el.

A készítő elmesélte, hogy a környezet nagy részét néhány nap alatt felépítette, az apróságokat azonban csak ezután kezdte hozzátenni, hogy igazán részletesen hasson.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A táj elkészítésekor számos saját textúra mellett az Epic üzletében elérhető modelleket is felhasznált.

Sajnos a YouTube tömörítése miatt nem jönnek ki az igazán finom részletek, ezért alább egy galériába gyűjtve is megcsodálhatjátok Riverwood újjászületett területét:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)