Hirdetés

Elképesztően látványos a Project Magnum gameplay bemutatója

|

Nagyon izgalmasnak tűnik a Nexon új looter-shooter játéka.

Hirdetés

Nem baj, ha elsőre nem sokat mond a Nexon neve, hiszen a cég inkább a telefonos és hagyomás játékok piacán igazán meghatározó, fő piacuk pedig Dél-korea és Japán. A márka ismertsége az új videón látható játékkal alaposan megnőhet majd.

Az inkább Ázsiában aktív Nexon többek között a Square Enixszel is szorosan együttműködik, akiknek a egyebek mellett a Final Fantasy 14 koreai kiadásában is segítettek. A most gameplay videót kapott Project Magnum azonban saját termék, amit a globális piacra szánnak, a látottak alapján pedig jó eséllyel lesz is bőven kereslet rá:

Hirdetés

A készülő játék egy négyfős looter-shooter lesz, amiben kizárólag PvE harcok lesznek, azokból viszont meglehetősen sok. A hozzánk hasonló méretű ellenségeken túl már a videóban is számtalan boss látható, akiknek minden bizonnyal a legkülönfélébb módszerekkel találhatjuk majd meg a gyenge pontját.

Megjelenési dátumot még nem adtak a játékhoz, azt viszont már tudjuk, hogy PS4-en, PS5-ön és PC-n lehet majd küzdeni a jobbnál jobb felszerelésekért.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)