Hirdetés

Elképesztően néz ki az idei év nagy zombis MMO-ja, a The Day Before

|

A nyáron érkező játék a DayZ és a The Division minden szerethető elemét egy fedél alá hozza, most pedig a látvánnyal próbál meghódítani minket.

Hirdetés

A The Day Before-ról először tavaly januárban hallottunk, amikor az FNTASTIC (The Wild Eight, Propnight) megmutatta, hogy hol jár az eddigi legambiciózusabb projektjük. A játékban egy halálos vírus söpört végig a civilizáción, az életben maradtak pedig állandó harcban állnak a rendkívül veszélyes zombikkal és persze ahogy az ilyenkor lenni szokott, egymással is.

Az első, tavaly áprilisban érkezett gameplay videóban már egyszer szemügyre vehettük a környezetet, ami már jó eséllyel akkor mindenkit meggyőzött, ezt a játékot komolyan kell venni.

Hirdetés

A fejlesztés a lenyűgöző látvány és nagy tervek ellenére egészen csendben zajlik, az elmúlt időszakban szinte semmit nem hallottunk a játékról, most azonban újabb videó érkezett, ami igyekszik a grafikai élménnyel kedvet csinálni. Emlékeztek még a Battlefield 2042 RTX videójára? Na, lehet ezt jól és igényesen is csinálni.

Hiába rövid, alig egy perces a videó, tökéletesen megmutatja, hogy milyen részletgazdag és szépen kidolgozott területei lesznek a játéknak. A The Day Before pedig túllép az egyértelmű inspirációként szolgált The Division keretein és a várost elhagyva külvárosi, sőt erdős, lakatlan területeken is játszhatunk majd.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Ugyan a videó inkább a látványra fókuszál, azon belül is az RTX adta lehetőségekre, nem kell feltétlenül megijedni, hiszen a videó végén egyértelműsítik, a The Day Before elérhető lesz a GeForce Now kínálatában, így gyengébb gépeken is lehetőségünk lesz akár RTX beállításokkal vadászni a zombikra és harcolni a PvP-módban.

A The Day Before a tervek szerint június 21-én jelenik meg Xbox Series S|X gépekre, PlayStation 5-re és PC-re. Már be is karikáztuk a napot a naptárban, a GameStar csapat tuti portyázni indul akkor.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)