Hirdetés

A Tribes: Ascend elkerüli a konzolokat

|

A pletykákkal ellentétben nem fogja magát konzolokon képviseltetni a Hi-Rez Studios free-to-play játéka.

Hirdetés

A Tribes: Ascend nyílt bétája remekül sikerült: az előfizetők száma meghaladta a 800 ezret, a kritikusok is elégedetten és ami annál is fontosabb, elismerően nyilatkoznak a produktumról.

Todd Harris, a Hi-Rez Studios vezetője elégedett lehet és a Gamasutra-nak adott interjújában az örömkönnyek mellé pár könnycseppet is hullatott, ugyanis kénytelen volt bevallani, hogy a szóbeszéd ellenére nem tervezik a Tribes: Ascend konzolos változatait, tehát a játék kizárólag PC-s free-to-play cím marad.

Harris a támadások elkerülése végett azt is elárulta, hogy a konzolos változatok elvetésének ellenére nem ülnek a babérjaikon, hanem a játék lokalizációján dolgoznak, melynek eredményeképpen az angol mellett más nyelveken is elérhetővé válik majd a Tribes: Ascend. Kiskapuk azonban mindig akadnak és Harris hozzátette mondandójához, hogy a konzolokhoz való hozzáállásuk a jövőben még változhat...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)