Hirdetés

Elkészülhetett a Bright Memory: Infinite PC-s verziója

|

Fontos mérföldkőhöz ért az FYQD Studio, új képeket is kaptunk.

Hirdetés

Továbbra is izgalmas vállalkozásnak tűnik a Bright Memory: Infinite, ami arról híres, hogy nagyrészt egyetlen ember, a kínai Zeng Xiancheng fejleszti már évek óta. A lenyűgözően látványos játék tavaly egy fizetős demót is kapott, ami ugyan nem sikerült túl jól, de ahhoz bőven elég volt, hogy rajta tartsuk a szemünket a Bright Memory Infinite címen készülő kibővített verzión.

A fejlesztést az FYQD Studio neve mögött végző Xiancheng az utóbbi időben kicsit felpörgette a marketinget, hiszen a nyár során két ütős kedvcsinálóval is gondoskodott róla, hogy ne feledkezzünk meg a projektjéről.

Hirdetés

Most pedig egy fontos bejelentéssel állt elő a Twitteren, mely szerint "nagyjából" elkészült a Bright Memory Infinite PC-s verziója, miközben továbbra is formálódik a konzolos kiadás. Az infó mellé grátiszként három új, 4K-s képet is kaptunk:

A pontos megjelenési dátumot sajnos még mindig homály fedi, a játék Steam-adatlapja változatlanul 2021-et ír. A Twitter-poszt alapján jó esély van rá, hogy a PC-s kiadás tényleg befut az idén, de  egyelőre érdemes óvatosan bánni a reményekkel, mert a "nagyjából" készültségi állapot azért nem éppen egy atombiztos kinyilatkoztatás.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)