Hirdetés

Elkészült a Diablo II: Resurrected és egy rakás másik játék magyarítása

|

Kapott fordítást egy sci-fi soulslike, egy kooperatív akció és Kojima egyik alkotása is.

Hirdetés

Remek magyarításokkal zártuk 2021-et, hiszen olyan játékok kaptak magyar feliratot, mint a Resident Evil Village, a Titanfall 2 kampánya és a Grand Theft Auto: Vice City - The Definitive Edition. Még csak két hét telt el januárból, de a szorgos fordítók máris összehoztak egy újabb gyűjteményt, ami tartalmaz régóta várt projekteket, kisebb gyöngyszemeket és jó pár frissítést is. 

Hirdetés

Reméljük, hogy 2022-ben befejezi Teomus a GreedFall-t, hogy a HUNosítók Team pontot tesz a Mafia 3 fordítás végére, hogy The_Reaper_CooL elkészül a magyar Elden Ringgel, és nagyon várós már a MorroHun Team Divinity: Original Sin 2-es honosítása is. Addig viszont, amíg ezekre várnak, az alábbi, már tölthető magyarításokkal üthetik el az időt az anyanyelvüket preferáló játékosok: 

- Diablo II: Resurrected (Fordítók: amagony, Hunnenkoenig)

- A Way Out (Fordítók: Ateszkoma, gyurmi91)

- The Surge (Fordító: Patyek)

- Metal Gear Solid V: Ground Zeroes (Fordítók: Ateszkoma, Evin)

- Rage of Mages II: Necromancer (Fordító: gmiki)

- Cyber Shadow (Fordító: The_Reaper_CooL)

- Project Zomboid frissítés (Fordító: Heliximus)

- Iratus: Lord of the Dead frissítés (Fordító: H. Adam)

- Call of Juarez: Gunslinger frissítés (Fordítók: Gora, Konyak78, Patyek)

- Potion Craft frissítés (Fordító: smithmarci)

- Uninvited Guest frissítés (Fordító: Patyek)

Jó szórakozást kívánunk hozzájuk és köszönjük meg a fordítók munkáját! Ha esetleg letölthetővé vált olyan magyarítás, ami nem szerepel a listában, írjátok meg a szada@gamestar.hu e-mail címre. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)