Hirdetés

Elkészült a Dying Light 2, nem várható további csúszás

|

A Techland bejelentette, hogy a játék elindult a sokszorosító felé, de már dolgoznak a javításokon.

Hirdetés

Végre megérkezett az örömhír, amire a parkourozó zombirajongók évek óta vártak: a Dying Light 2 Stay Human aranylemezre került. Ez alapvetően azt jelenti, hogy a játék első változata elkészült, és mehet az aranylemez a gyártósorra, valamint digitális üzletek üzemeltetőihez.

Mostanság persze már nem annyiból áll a játékfejlesztés, hogy letesszük az aranylemezt, és mindenki mehet haza: a srácok ugyan letudták a maraton egy jelentős szakaszát, de a futamnak még nincs vége. Szerencsére elég korán végeztek ahhoz, hogy bőven legyen idejük javítások és egyebek gyártására.

Hirdetés

A megjelenésig hátra van még több mint 2 hónap, ami nagyon jó hír. Tymon Smektała, a játék dizájnere a Game Informernek adott interjújában azt nyilatkozta, hogy az extra idő rengeteg lehetőséget ad nekik a csiszolgatásra.

"A munkánk itt még nem ért véget. Várnak az apróbb fejlesztések és finomítások, és ott vannak még a közösség visszajelzései is, melyeket be kell építenünk. Ettől függetlenül az alapjáték elkészült, és már teljes mértékben játszható."

A Dying Light 2 Stay Human megjelenése 2022. február 4-én lesz esedékes PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re és Nintendo Switchre (felhőn keresztül).

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)