Hirdetés

Elkészült a Galactic Warfare című Call of Duty 4 mod

|

Réges-régen, egy messzi-messzi CoD galaxisban...

Hirdetés

Két és fél év fejlesztés, hegesztés, szépítgetés után megérkezett a Galactic Warfare című Call of Duty 4: Modern Warfare mod, melyben a Csillagok Háborújából ismerős frakciókkal háborúzhatunk!

A modot a BlackMonkeys nevű német csapat készítette, akik nem csak a Galactic Warfare végleges változatát, hanem 4. születésnapjukat is most ünneplik, gratulálunk! Következzen egy kis kedvcsináló:

A CoD4 multiját tehát Star Wars-os köntösben izzíthatjuk be, ha letöltjük a 693 MB-os csomagot, innen:

Mod DB - Star Wars Mod: Galactic Warfare 1.0

Összesen hét pályát (Mos Eisley, Bespin, Bestine, Not a Cave, Jundland, Jundland Dusk, Anchorhead) és egy új killstreak-et kapunk ("Viper droid" néven), airstrike gyanánt pedig egy Y-szárnyú, vagy egy TIE bombázó süvíthet el felettünk, hogy halálos rakományát fejünkre zúdítsa. A mod önmagában nem futtatható, úgyhogy szükségetek lesz egy Call of Duty: Modern Warfare példányra hozzá.
Kellemes játékot és az Erő irányítsa mozdulataitokat!
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)