Hirdetés

Elkészült a Marvel's Guardians of the Galaxy, sínen a megjelenés

|

Másfél hónap múlva Űrlordot irányítva zúzhatunk szinte minden platformon.

Hirdetés

A Cyberpunk 2077 óta tudjuk, hogy nem feltétlenül nyugodhatunk meg akkor, ha egy játék aranylemezre kerül, hiszen még utána is elcsúsztathatják, de ez ritka, az esetek többségében inkább egy fejlesztési mérföldkőről van szó. Amit most egy újabb játék ért el sikeresen, így már szinte biztosak lehetünk benne, hogy az őszi felhozatal tartalmazni fog egy Marvel videojátékot. 

Hirdetés

A fejlesztők a hivatalos Marvel's Guardians of the Galaxy Twitteren jelentették be a nagyszerű hírt, hogy bearanyozódott a játékuk, vagyis elkészültnek tekinthető és október végén meg fog jelenni. Mindezt egy giffel ünneplik meg, amelyen Űrlord és Cosmo kutya táncolnak önfeledten. 

Az egyjátékos mókának ígérkező A galaxis őrzői játékot két nappal a megjelenés előtt kezdhetjük el tölteni, a PlayStation 5-ös verzió pedig várhatóan 41,243 GB helyet foglal majd. Egyébként az Eidos Montréal gondolt a tartalomgyártókra is, így hiába kapott Űrlordék videojátékos kalandja jogdíjas zenékkel teli soundtracket, a játékban lesz egy dedikált streamer mód. 

A Marvel's Guardians of the Galaxy tehát október 26-án fog megérkezni PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Xbox Series S/X-re, valamint a felhő segítségével Switchre. Láttátok már a legutóbbi trailert?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)