Hirdetés

Elkészült a Victoria II - A főnök élezheti a borotvát

|

A Paradox Interactive stábja vegyes érzelmekkel küzdve kürtölte világgá, hogy aranylemezre került a Victoria II.

Hirdetés

Vegyes érzelmekkel, mert a Paradox kötelékében dolgozó lányok és fiúk egy emberként szurkolnak a játék sikeréért, míg egyvalaki, egészen pontosan a cég alapítója és vezetője, Fredrik Wester jó eséllyel az ellendrukkerek táborát erősíti. Ennek oka, hogy emberünk tavaly nyáron szavát adta, hogy megválik hajkoronájától, amennyiben a demokratikus szavazással kiválasztott új Victoria-projekt anyagilag sikeresnek bizonyul. Wester ugyanis egy másik játék folytatására voksolt.



A Paradox neve általában a hardcore stratégiák kapcsán merül fel, s a csapat ezúttal sem hazudtolta meg önmagát. A legújabb fejlesztés a Victoria II, ami a 1835-től a második világháború kitöréséig kínálja fel számunkra annak a lehetőségét, hogy a többi fölé emeljünk egy államot a kétszázból.



Az iparosodás, a politikai reformok, nemzeti forradalmak, katonai hódítások és a gyarmatosítás utolsó fázisának időszaka ez, tehát unatkozni biztosan nem fogunk. Főleg úgy, hogy nyolcféle politikai berendezkedés közül kell kiválasztanunk a nekünk tetszőt, száz és száz találmány kiokoskodásával hozhatjuk nemzetünket előnybe, a népesség pedig saját politikai nézetei és társadalmi helyzete tükrében reagál döntéseinkre.
A Victoria II megjelenése augusztus 13-án, esedékes, addig már két hét sincs hátra. Úgy néz ki, ismét meglesz a komoly stratégák elfoglaltsága néhány hónapra, a főnök pedig készítheti a borotvát.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)