Hirdetés

Elkezdett kiszivárogni a Call of Duty: Vanguard, tudjuk a platformokat és a témát is

|

Néhány kép és infó idő előtt nyilvánosságra került az idei, második világháborús Call of Duty kapcsán.

Hirdetés

Korábban már május környékén elkezdte az Activision bemutatni az ősszel érkező Call of Duty-t, de a Warzone felborította a korábbi rendet, a továbbiakban mindig augusztusi leleplezéssel számolhatunk. Így volt ez a Call of Duty: Black Ops Cold War-nál is, és így lesz az idei résszel is.

Pletykákat már régóta hallottunk róla, azt pedig konkrétan tudtuk, hogy a Sledgehammer vezeti a fejlesztését, de most még néhány fontos részlet megerősítést nyert.

Hirdetés

A Warzone Season 5 frissítésével olyan fájlok is érkeztek, amik egyértelműen elárulják, hogy az idei játék a Vanguard alcímet viseli, és a második világháborúba vissz minket vissza. Lesz belőle cross-gen kiadás, ami azt jelenti, hogy PC, PlayStation 5 és Xbox Series X|S mellett PlayStation 4-re és Xbox One-ra is megjelenik, és aki később szeretne generációt váltani, annak ez a csomag lehet a legjobb.

Az Ultimate Editionnel extra skinek, battle pass szintek, dupla XP-k és egyéb jutalmak járnak, illetve aki ezt rendeli majd elő, korábban elkezdhet játszani a bétával, ami egyébként később mindenki számára nyitott lesz.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A kikerült képeket az alábbi imgur galériában találjátok meg, amíg az Activision le nem veteti őket.

Egy megbízható szivárogtató, a DualShockersnél író Tom Henderson négy forrásától is úgy értesült, a játék leleplezésére egy hét múlva, augusztus 19-én kerül majd sor, egy Warzone-os esemény keretében. A tweetet, amiben ezt elárulta, az Activision kérésére eltávolította, ami azért sugall valamit.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)