Hirdetés

Elkezdett kiszivárogni a Cyberpunk 2077, vigyázzatok a spoilerekkel!

|

Legalább egy dobozos példány már eljutott egy amerikai játékosig, aki 20 percnyi játékmenetet rögzített belőle.

Hirdetés

Egyre több jel utal arra, hogy 18 nap múlva, december 10-én valóban megjelenik a Cyberpunk 2077, és úgy látszik, ezen már csak valami súlyos természeti katasztrófa változtathat. Van még a fejünkben néhány szituáció, amik útját állhatják az év legjobban várt játékának, de bízzunk abban, hogy nem támadják meg a szállítmányokat feldühödött medvék, nem halnak le napokra a digitális boltok, és nem kap vírust a CD Projekt RED, ami semmissé tenné eddigi munkájukat.

Az, hogy tényleg nem lesz több halasztás, már csak azért is sejthető, mert javában zajlik a bolti példányok gyártása (amik ugye alapjáraton tartalmaznak matricákat, képeslapokat, térképet és kompendiumot is a játék kódja vagy két blu-ray lemez mellett). Azt még nem tudjuk, az esetlegesen kiszivárgó példányok a gyárból, vagy valamely viszonteladótól jutnak-e el idő előtt a játékosokhoz, de nagyon úgy tűnik, van, aki már javában játszik.

Hirdetés

Miután egy Justgonnaendit90 nevű, egyébként az Amazonnál dolgozó felhasználó kiposztolta Redditre, hogy a kezében tartotta a játék egy példányát, valamilyen úton-módon megjelent 20 percnyi gameplay YouTube-on, amit azóta nem csak onnan, de Streamable-ről is eltávolítottak szerzői jogi okokra hivatkozva. Nem tudni, hogy ő tette-e ki, vagy valaki más volt, de érdemes óvatosan járni-kelni a neten, mert a következő közel két hétben is eláraszthatják a spoilerek a fórumokat. Mi is arra kérünk titeket, hogy legalább a megjelenés napjáig ne spoilerezzetek, de az lenne a legjobb, ha azt követően sem árulnátok el semmit a sztoriról.

We’re almost there boys. I actually had the game in my hands. from r/cyberpunkgame

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)