Hirdetés

Elkezdte ügyködését az MMOUnion.hu!

|

Több oldal fúziójából jött létre az MMOUnion, mely nevéből is adódóan, mezőgazdasági szaktanácsadással foglalkozik.

Hirdetés

Az oldalt az mmounion.hu-n találjátok. Most nagyon meglepődtetek, ugye?

"Talán némelyikőtöknek ismerősek vagyunk egyéb helyekről (MMOpium.hu, MMOCentral.kyokai.hu, MMOgames.hu) hiszen ezek azok a weboldalak, amik fúziójából kicsiny site-unk megszületett. Az ezeken az oldalakon megismert szerkesztők itt is visszaköszönnek, tartalmas híreikkel és cikkeikkel kiszolgálják a legfrissebb MMO-s információkra éhező olvasókat.

Szoros együttműködésben maradunk továbbra is a Gamestar.hu weboldallal és az IDG Magyarország lapkiadó céggel. Ezen kapcsolatok előnyeit mint mi, mint pedig ti, olvasók is élvezni fogjátok, ezt garantáljuk!

Az oldalon még előfordulhatnak hibák, ezek javítása folyamatosan történik, kérjük jelezzétek részünkre a support@mmounion.hu címen, ha ti is észleltek ilyeneket! Ehhez kapcsolódóan, a Fórum még fejlesztés alatt áll, de az elkövetkező napokban az oldal ezen szekciója is készen áll a rohamotokra :)

Összefoglalva, üdvözlünk minden régi és új olvasót, reméljük ti is annyira fogjátok élvezni az oldal használatát, mint amennyire mi élvezzük annak elkészítését és üzemeltetését!"

Jó Olvasást!

MMOUnion.hu Admin Team

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)