Hirdetés

Ellie anyjáról is készülhetett volna egy The Last of Us-játék

|

És kapaszkodjatok meg: nem a Naughty Dog fejlesztette volna.

Hirdetés

Az HBO Max-féle The Last of Us sorozatnak hála megtudtuk azt is, ki volt Ellie anyukája, és hogyan lett a lány immunis a széria világát az apokalipszis szélére sodró gombafertőzésre. Ellie anyjával, Annával nem igazán foglalkozott az eddig megjelent két The Last of Us videojáték, de a széria atyja, Neil Druckmann most elmondta, könnyen alakulhatott volna mindez másként is.

A Kinda Funny podcastban ugyanis Druckmann elmondta, teljes háttértörténetet akart írni Annának, ezt pedig egy olyan videojátékban mesélték volna el, amit a tervek szerint nem a Naughty Dog fejlesztett volna.

Hirdetés

Druckmann annyit árult el, hogy elég sokáig tárgyalt egy meg nem nevezett külsős fejlesztőcsapattal, de végül nem jött össze az Annára koncentráló The Last of Us spin-off. Sajnos ennél több nem derült ki az egész projektről, így azt sem tudjuk, Druckmann végül mennyi háttéranyaggal készült el, de simán elképzelhető, hogy ezekből emelt át valamennyit az HBO tévésorozatába, és így születtek meg azok a jelenetek, melyek Ellie születését és Anna halálát mutatták be.

A Naughty Dog jelenleg javában dolgozik a multiplayer fókuszú The Last of Us-játékon, és valami új nagy címen is, amiről egyelőre nem beszélhetnek - bár Druckmann tudja, hogy a legtöbben egy The Last of Us: Part 3-t várnának tőlük.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)