Hirdetés

Elmarad a Tokyo Game Show, az okot könnyen kitalálhatjátok

|

A TGS 2020 szervezői a koronavírus miatt inkább egy online eseménnyel helyettesítik a konferenciát.

Hirdetés

A koronavírus világjárvány terjedése miatt a tavaszi és nyári nagy videojátékos rendezvényeket és konferenciákat már lemondták, nem túl meglepő módon most sajnos a Tokyo Game Show is csatlakozott ehhez a szomorú listához, melyre szeptember 24-27. között került volna sor. A szervezők azt ígérik, hogy online formátumban azért készülnek egy TGS eseménnyel. 

Hirdetés

Közleményben adták tudtunkra, hogy az idei Tokyo Game Show-t is kizárólag közvetítések formájában követhetjük majd, hiszen a szervezők nem kockáztatják meg egy több ezer ember részvételére számot tartó esemény megrendezését. Hozzátették, hogy a látogatók, kiállítók és minden érintett személy egészségét és biztonságát vették figyelembe a döntés meghozása kapcsán. 

Ráadásul Japánban a hatalmas tömegek miatt egy ilyen járvány sokkal gyorsabban képes terjedni, tehát kiemelt fontosságú, hogy kiküszöböljenek minden potenciális veszélyforrást. Nem maradunk azonban minden néznivaló nélkül, ugyanis egy online esemény veszi át a Tokyo Game Show helyét, így talán a legtöbb bejelentést, előzetest és egyéb jóságot ugyanúgy megkapjuk. 

Valahogy ilyenkor mindig a Nyomás utána! című film ide vonatkozó jelenetének mondatai hagyják el ajkunkat egy gondterhelt sóhaj kíséretében: "Kár érte, kiváló ügynök volt."

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)