Hirdetés

Elmarad az idei PAX East, online műsor lesz helyette

|

Sajnos érezhetően indul a szezon, amikor elkezdjük lejelenteni a koronavírus járvány miatt elmaradó rendezvényeket. Most a PAX van soron.

Hirdetés

Amikor tavaly a világ ezen részén is elkezdett tombolni a COVID-19 járvány, akkor sorra kellett hoznunk a lesújtó (de persze abszolút érthető) híreket az egyes rendezvények bezárásáról, elmaradásáról, online bemutatókká történő átalakításáról.

Akkor még azt reméltük, hogy idén majd dúskálunk az utazásokban, de egyre inkább úgy tűnik, hogy ez az év is az online műsorok éve lesz. A PAX East részéről legalábbis biztosan.

Hirdetés

A PAX eseményekért felelős ReedPop bejelentette, hogy elkaszálják a 2021-es PAX Eastet, természetesen a koronavírus okozta járványügyi helyzet miatt. A fizikai esemény helyett ezúttal is PAX Online-t kapunk, ami idén július 15. és július 18. között kerül majd megrendezésre.

Ugyan a PAX Eastet lefújták, de a ReedPop kifejezetten optimista a jövőt tekintve. Szerintük a szeptemberi PAX Westtel és a decemberi PAX Unpluggeddal már nem lesz gond, mi pedig őszintén reméljük, hogy ez tényleg így is lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)