Hirdetés

Elnézést kért a Blizzard, amiért a WoW egyik új fejfedője nagyon hasonlított a Ku-Klux-Klan csuklyáihoz

|

Kellemetlen dolog történt az MMO új frissítése kapcsán, de a Blizzard gyorsan reagált.

Hirdetés

Habár mostanában a Rockstar Gamesre is bőséggel zúdul a játékosok össztüzéből, az Activision Blizzard háza táján sem stimmel minden, és a korábbi botrányok után újabb problémás dolgok merültek fel.

Ennek ellenére közeledik már a szebb napokat is látott World of Warcraft következő nagy frissítése, ami elvileg lezárja a Shadowlands kiegészítő sztoriját.

Hirdetés

Az Eternity's End patch visszahozza a különböző kasztokhoz tartozó Tier-szetteket is, amelyeket már a hivatalos megjelenés előtt megnézhetünk. Sokan így is tettek, és kiderült, hogy a Warlock felszereléséhez tartozó "sisak" színe és formája miatt hátulról nézve egészen hasonlít a nem éppen jó hírnévvel rendelkező Ku-Klux-Klan csuklyáihoz.

A WoW fejlesztői meglepően gyorsan reagáltak a felfedezésre, és elismerték, hogy nem nézték meg a szettet minden szögből, mielőtt berakták azt a tesztszerverre. Ígéretük szerint alakítani fognak még a cuccon, szóval a patch hivatalos megjelenése után valószínűleg nem fogunk ilyen csuklyával találkozni a játékban.

Nektek mi jut eszetekbe először a szett láttán? Talán az egészen lehetne csavarni egyet, mert nem túl "warlockos".

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)