Hirdetés

Elnézést kért az Ori játékok stúdióvezetője, miután hevesen kritizálta más fejlesztők üres ígéreteit

|

Thomas Maler, a Moon Studios alapítója kígyóolajárusoknak nevezett több fejlesztőcsapatot is.

Hirdetés

Mahler és csapata, a Moon Studios két kiváló játékot készített az utóbbi években. Az Ori and the Blind Forest és az Ori and the Will of the Wisps is nagyszerű alkotások, amelyek sikerüket nem a túlzott hype-nak, hanem a minőségüknek köszönhették. Emiatt a stúdióvezető erős kritikát fogalmazott meg több fejlesztőcsapattal, így a CD Projekt Reddel és a Hello Games-szel szemben a Cyberpunk 2077 és a No Man's Sky kapcsán, de megjegyzést tett Peter Molyneux-ra is, aki szerinte hajlamos ígérgetni, de azok közül csak alig tud valamit megvalósítani.

Hirdetés

Thomas Mahler a ResetEra felületén adott hangot a kritikájának, sérelmezte az üres ígéreteket és a hazugságokat a fejlesztők és a kiadók részéről. Hasonlatában kígyóolajárusokként emlegette ezeket a csapatokat, mert szerinte bármit képesek előzetesen mondani a játékokról, csak hogy minél magasabb előrendelési számokat produkáljanak.

Mahler azóta kicsit úgy tűnik, hogy megnyugodott, vagy csak kicsit más szemszögből közelítette meg a jelenséget. A Twitteren egy hosszabb bejegyzésben elnézést kért a megjegyzéseiért, és elismerte, hogy hibázott a korábban megírt kommentjeit illetően. 

Elmondta, hogy a játékipar problémáira kívánta felhívni a figyelmet, és nem a sértegetés volt a célja. Kiemelte, hogy fontosnak tartja az egymás iránti tiszteletet, hiszen mindenki ugyanúgy a játékok művészetéért és alkotás élményéért dolgozik. A túlzottan agresszív stílusért bocsánatot kért, és hozzátette, hogy nem ártó szándékkal akart nyilatkozni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)