Hirdetés

Elnézést kért és eltávolította kínálatából a Hitmant a GOG

|

Felháborodást okozott a játék megjelenése a platformon.

Hirdetés

A GOG azon túl, hogy számos régi, de modern rendszereken is futó játékot kínál, arról is ismert, hogy az áruházban megvásárolható játékok semmilyen másolásvédelmi eljárást nem használnak. Ezért okozott kisebb felháborodást, hogy a Hitman Game of the Year kiadásának bizonyos funkciói nem működtek online kapcsolat nélkül, amit egy hangos kisebbség másolásvédelemnek értelmezett.

Aki nem csatlakozott a netre, nem csak az Elusive Target küldetéseket, a felhasználók által kreált megbízásokat és a ranglistákat nem érhette el, de nem oldhatott fel új felszereléseket, kezdőhelyeket sem, mivel ezek a Mastery szinthez vannak kötve, ami offline nem növekszik. A felháborodást tetézte, hogy a játék adatlapján a "DRM-mentes. Sem aktiváció, sem online kapcsolat nem szükséges a játékhoz" felirat is szerepelt, ami csak részben állított igazat.

Hirdetés

A GOG közösségi menedzsere, Gabriela Siemienkowicz a hivatalos fórumon elmondta, folynak a beszélgetések az IO Interactive-val, de addig is levették a kínálatból a Hitman GOTY-t, mert igazuk van a panaszkodóknak abban, hogy jelenlegi állapotában nem lett volna szabad megjelentetni. Elnézést kért az okozott kavarodásért és felháborodásért.

Aki játszana, számos más platformon megtalálhatja addig is.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)