Hirdetés

Élő GameTár ma 16 órától - Resident Evil 6

|

Ismét élőben követhetitek nyomon, amint kollégáink kipróbálnak egy játékot.

Hirdetés

95 százalékos valószínűség szerint a Resident Evil 6 demóját fogják bemutatni (ehhez pillanatnyilag egy Dragon's Dogma szükségeltetik Xbox 360-ra), ám ha közbeszólna a zombik védőszentje, akkor is lesz mit szétcincálni, mondjuk egy pókot.



A forgatókönyv pillanatnyilag úgy fest, hogy HP irányít és okoskodik, mint házi zombiszakértőnk, a kérdéseiteket a Late Night Arénákban edződött RG olvassa fel, EndreMan pedig hol a kamerák mögött, hol pedig előttük fog téblábolni. Az sem elképzelhetetlen, hogy Mocsy is betántorog valamikor, de ne igyunk előre a medve bőrére.



Tehát akkor ne feledjétek, 16 órától Élő GameTár Resident Evil 6, alternatívaként pedig The Amazing Spider-man élveboncolással.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)