Hirdetés

Előásták a Rainbow Six: Siege következő operátorait, az egyikük ismerős lehet

|

Két új Rainbow Six: Siege karakter került elő egy adathalász munkájának köszönhetően, és már a képességeikről is vannak információink.

Hirdetés

Közeleg már a Rainbow Six: Siege Year 5 Seaon 3 frissítése, ennek köszönhetően pedig egyre több szivárog ki a tartalomból. A Ubisoft már korábban utalt arra, hogy egy Splinter Cell sorozattal kapcsolatos DLC-re számíthatunk, Zer0Bytes szivárogtatása pedig abszolút megerősíti ezt. Ugyan az egyik karakter csak Scout kódnéven fut, de a külseje elég ismerős lehet sokak számára.

Hirdetés

Önmagában egy őszes körszakáll nem jelenti azt, hogy Sam Fisherrel van dolgunk, de a felszerelése és a fizikuma egyértelműen az öreg kémet idézi. A lenti videóban láthatjátok a karakter modelljét, a kütyüit (Maestroéhoz hasonló kamerákat) és fegyvereit (köztük az SC3000K-t, ami az SC3000 továbbfejlesztett változata), egy új robbantó eszközt, valamint a DLC csomag második karakterét is szemügyre vehetitek, aki puszta (robot)kézzel veri át a falakat.

Ha nem jelenne meg az embedelt videó, akkor ide kattintva is eléritek.

Szerintetek tényleg Fisher az, vagy csak nagyon hasonlít rá?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)