Hirdetés

Előbb érkezik a Portal 2?

|

Erre kaptunk utalásokat az elmúlt napokban, valamint egy visszaszámláló is elindult...

Hirdetés

Pár héttel ezelőtt a Steamen megjelent egy Potato Sack nevezetű csomag, mely 13 darab indie, azaz független fejlesztők által készített játékot tartalmaz.

Olyan alkotások kerültek a csomagba, mint a The Ball, az Amnesia: The Dark Descent, vagy a Super Meat Boy. Lényeg a lényeg, egy idő után egyre több játékban el kezdett megjelenni valamilyen Portal 2-s tartalom (üzenetek, pályák, hátterek, utalások), GLaDOS kommentálásában.

Videón a Portalos Ball pálya:

Ezek a tartalmak azt sugallják, hogy a Portal 2 nem a tervezett időpontban jelenik meg, hanem pár nappal korábban, 19-én már elérhető lesz, de csak azok számára, akik sokat, vagy végigjátsszák a Potato Sack csomagot.

Talán erre utal az a visszaszámláló is, mely az Aperture Science (őket nem kell bemutatni, gondolom) weboldalán indult be. Nemsokára le is jár, méghozzá hazai idő szerint pontban 18 órakor. Vajon mit kapunk majd? Újabb utalásokat?

A Portal 2 hivatalos megjelenési dátuma április 22., a játék PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra is érkezik. Addig is már csak pár nap van hátra, nekem például mindegy, hogy 19-én, vagy 22-én lépek át újra a portálokon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)