Hirdetés

Előbb jön a Torchlight 3, mint hinnétek

|

Hamarosan több platformon is debütál majd az új Torchlight.

Hirdetés

Eredetileg még egy free-to-play spin-offként látta volna meg a napvilágot a Torchlight Frontiers, ám teljes értékű folytatássá nőtte ki magát és átnevezték Torchlight 3-ra.

A széria legújabb része a legutóbbi PC Gaming Show-n is megmutatta magát, ahol nem csupán a játékba nézhettünk vele, de az Early Access változat Steames rajtját is bejelentették a fejlesztők. 

Hirdetés

A többek között szabadon berendezhető erődöt is felvonultató Torchlight 3 eddig nem rendelkezett konkrét megjelenési dátummal, most viszont a hivatalos Torchlight posztból kiderült, hogy a játék október 13-án válik elérhetővé PC-re (Steamen), PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Emellett várható még Nintendo Switchre is, de azzal kapcsolatban csupán a "hamarosan" ígéret hangzott el. 

Természetesen akik részt vettek a korai hozzáférésben, azok automatikusan hozzáférést kapnak a teljes változathoz, valamint az sem elhanyagolható részlet, hogy bármely platformra is szerezzük be az új Torchlightot, egy exkluzív Fairy petet kapunk ajándékba. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)