Hirdetés

Előbb várható az Athlon 64

|

Meg nem nevezett forrásokra támaszkodó internetes oldalak szerint, az AMD egy héttel a korábban fogja bemutatni az asztali számítógépekbe szánt nyolcadik generációs processzorát. A bejelentésre Tajvanon kerül majd sor, a Computex 2003 szakkiállításon. A bemutatott Athlon 64, ősszel két változatban fog piacra kerülni. A Paris kódnévre hallgató chip 0,13 mikronos gyártástechnológiával készül, egycsatornás DDR333 vagy DDR400 memóriavezérlőt és 256 kbyte másodszintű gyorsítótárat tartalmaz. Az igazi nagyágyú a ClawHammer lesz hasonló paraméterekkel, egyetlen különbség csupán, hogy a másodszintű gyorsítótárának méretét 1 Mbyte-ra emelték.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)