Hirdetés

Napi csoda - a virtuális valóság segítségével volt ott a fia születésénél egy apa

|

Egészen egyedi dolgot hajtott végre a Samsung: megoldották, hogy egy több ezer kilométerre dolgozó apa se maradjon le élete egyik legfontosabb pillanatáról

Hirdetés

A gyermekáldás az egyik legnagyobb öröm az ember életében, ám ha az apa kötelességei miatt nem lehet ott a születés pillanatában, akkor egy hatalmas élményről kell lemondania. A Samsung azonban megadta a lehetőséget egy fiatal apukának, hogy majdnem 4 000 kilométerről is jelen lehessen fia születésénél, méghozzá a Gear VR segítségével. 

A virtuális valóság számtalan felhasználási lehetőséget hordoz magában, de mi sem gondoltunk volna pont legelőször ehhez hasonlóra. A livestream Ausztrálián keresztül történt, a szülőszobában történteket egy többoldalú kamera rögzítette, amit aztán továbbítottak a kontinens másik végén dolgozó Jason Larkenak. Abban azért egyetérthetünk, hogy egy ilyen esemény intimitása koránt sem olyan mértékű, amilyennek lennie kellene, ha kamerákkal van teleaggatva a szoba, ugyanis a Samsung promóciós célokból fel is vette az egészet. Ettől függetlenül nagyon megható a dolog, és remekül megvilágítja a tényt, hogy a virtuális valóság nemcsak a gazdag kölykök játékszere lesz, hanem az élet minden területén hasznosíthatjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)