Hirdetés

Előkerült egy videó egy elkaszált Superman játékról

|

Sajnos nem ritka, hogy első ránézésre jónak tűnő játékok válnak a körülmények áldozatává. A Factor 5 alkotása is így járt.

Hirdetés

Az Acélember sosem volt kifejezetten szerencsés, ami a videojátékok piacát illeti, de volt esély arra, hogy ez megváltozzon. A @DevSalvatrix Twitter profil gazdája mesélt erről, miután elárulta, hogy ő részt vett egy nagyszabású Superman játék fejlesztésében. A projekt ugyan ígéretes volt, de végül bebukott.

Salvatrix egy posztsorozatban megosztott több anyagot a játékról, aminek megjelenését egyébként a Superman visszatér folytatásának premierjéhez akartak igazítani. Az már csak apró extra, hogy egyébként a film sem készült el soha.

Hirdetés

A projektet a Factor 5 csapata kapta, akik egyébként korábban a Star Wars Rogue Squadron II: Rogue Leaderen dolgoztak. A srácok nagy lendülettel vágtak neki a Superman játéknak, amihez a Justice League Unlimited adta az ihletet. Az egész egy lazább, akciódúsabb móka lett volna:

"Levegőben bunyózás, hatalmas belvárosi környezet, épületzúzás, gyors csaták, és sok minden más volt még tervben."

Az ellenfeleink tipikus, Superman-szintű rosszarcok lettek volna, mint Darkseid, Livewire és Brimstone.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Salvatrix leírása szerint a csapat már keményen benne volt a melóban, és arra készültek, hogy átálljanak a teljes gyártási fázisra. Aztán jött a gazdasági válság, a játékot elkaszálták, és 2009-ben már a Factor 5-ot is bezárták.

A fejlesztő elbeszélése alapján ez pont az a Superman játék lett volna, amit a karakter rajongói imádtak volna. Nagyon szomorú, hogy végül nem jutott el a boltokig.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)