Hirdetés

Előkerültek egy sosem látott Donald kacsa játék felvételei

|

Mindig izgalmas belesni a kulisszák mögé, pláne olyankor, amikor kukázott projektekről van szó.

Hirdetés

A Slope's Game Room YouTube csatorna alkotója nagyon szereti feltérképezni a játékipar eltitkolt történéseit. A legutóbbi anyagában például a kukázott Disney játékok sorsában mélyedt el, odalent pedig rátalált egy gyöngyszemre, amiből ezidáig senki sem láthatott egy képkockát sem.

A Nintendo Wii uralkodásának ideje alatt ugyanis a Disneynek volt egy fura tinikorszaka, amikor a haját feketére festette, a szemébe fésülte és mindenkinek el akarta adni, hogy "ez nem csak egy fázis". Mickey egérből egy eposzi hőst akart faragni, és sikerült is neki az Epic Mickey szériával.

Hirdetés

Az első két epizód viszonylag nagy sikert aratott a Wiin, és a széria előretörése miatt a fejlesztők úgy érezték, hogy érdemes lehet egy kicsit terjeszkedni. Elindultak hát egy Donald Duck spin-off munkálatai, de azok nem tartottak sokáig. Az egyetlen dolog, ami megmaradt a projektből, egy 2012-es prototípus, amiből Slope-nak sikerült megkaparintani pár másodpercnyi felvételt.

A Kingdom Hearts játékok után alapvetően szívesen megnéznénk egy izgalmas és akciódús Disney mesékre épülő szériát, de az egeres banda valószínűleg már kinőtte a szájpiercing-korszakát.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)