Hirdetés

Előléptetéssel jutalmazták a Deathloop rendezőjét

|

A játék sikere és elődje távozása után nem is lehetett kérdés, hogy ő a legjobb választás.

Hirdetés

Az Arkane Studios lassan 20 éves évfordulóját ünnepli, e két évtized alatt pedig olyan kultikus játékokkal örvendeztették meg a játékosok, mint a Dark Messiah of Might and Magic, a Dishonored, a Prey vagy éppen legutóbb a Deathloop, amiben minden megvan, amiért imádni lehet a csapat stílusát.

Kíváncsian várjuk, hogy milyen lesz a stúdió következő projektje, a vámpíros mókára fókuszáló Redfall, csakhogy ennek megérkezését Romauld Capron, az Arkane Lyon stúdióvezetője már nem várta meg, és egy hónapja - tizenhat évnyi munka után - búcsút intett munkatársainak. 

Hirdetés

Persze a pozíciója nem maradhatott betöltetlenül, és már meg is találták az utódját Dinga Bakaba személyében, aki többek között a Deathoop rendezőjeként érdemelte ki a megbecsülést. Őt nevezték ki tehát az Arkane Lyon élére, amit hosszú időszak előzött meg: Bakaba tesztelőként kezdte a Vivendi Games Mobile-nál 2007-ben, majd a Wizarboxnál vett részt többek között olyan címek, mint a Gray Matter és a Scrabble Interactive tervezésében, míg végül egy rövid kitérő (Playlogic Game Factory) után 2010-ben csatlakozott az Arkane Studioshoz.

Dizájnerként és producerként kezdte a legelső Dishonorednél, majd a folytatáson és a Death of the Outsideren már vezető dizájnerként dolgozott, legnagyobb eredménye pedig a már említett Deathloop. Sok sikert kívánunk Bakabának az új teendőihez, tőletek pedig azt kérjük, hogy kommentben írjátok meg, hogy tetszett az egyelőre PC-re és PS5-re elérhető Deathloop. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)