Hirdetés

Elon Musk jó tanácsa a CD Projekt Redhez: szerinte önvezető elektromos autók kellenének a Cyberpunk 2077-be

|

Na mi a közös Musk tweetjeiben és a Cyberpunk 2077 bugjaiban? Hogy egy rahedli van belőlük! *ba dum tss*

Hirdetés

Elon Musk Tesla- és SpaceX-vezér megint tweetelt egyet: most arról, hogy szerinte jó lenne, ha a Cyberpunk 2077-ben levő Delamain MI-taxik tényleg magukat irányítanák, sőt, 2077-re már elektromos hajtással is bírhatnának.

Musknak igaza van, mármint abban, hogy sem a Delamain taxik, sem amúgy más járgányok nem képesek önvezetésre és arra, hogy maguktól vigyenek el oda, ahova menni szeretnénk (mármint akkor, amikor V-vel kocsiba szállunk), meg hogy a mesterséges intelligencia úgy általában nincs a topon sem a városi forgalomban, sem egyéb téren.

Hirdetés

A kérés második felét nem tudjuk érdemben kommentálni, ugyanis nem egyértelmű, hogy a CP77 világában árammal vagy fosszilis üzemanyaggal működnek-e a járművek.

Javaslatát Musk az alá a tweet alá küldte el a CD Projekt Rednek, amiben a közelmúltban hackertámadás áldozatául esett fejlesztők a februárra beígért 1.2-es patch csúszásáról számoltak be. Ennek megjelentetését e pillanatban március második felére ütemezték be.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)