Hirdetés

Elon Musk megdicsért egy játékot, most meg mindenki azzal akar játszani

|

A Tesla vezetője a kedvenc stratégiai alkotásáról beszélt, és ez úgy tűnik, elég is volt ahhoz, hogy lázba hozza az embereket.

Hirdetés

Elon Musk korábban már bebizonyította, hogy szimplán közösségi médiás tevékenységével képes hatást gyakorolni a tőzsdepiacra, így valószínűleg sokan már tűkön ülve várják, hogy legközelebb miről nyilatkozik elismerően a Tesla és a SpaceX feje. A The Battle of Polytopia egy körökre osztott stratégiai alkotás, amit mobilok mellett PC-n is lehet pörgetni, és nem mellesleg ez Musk egyik kedvenc játéka is.

Hirdetés

A jelek szerint ismét kisebb csodát tett Elon Musk, mivel nem olyan régen Joe Rogan vendégeként mesélt arról, hogy a The Battle of Polytopia a kedvenc stratégiai játéka jelenleg, nem sokkal később pedig a játék átlépte a 13 milliós letöltési számot, ami nyilván nagyon szép mérföldkő. A játék eredetileg 2016-ban jelent meg, a Steamen is elérhető, és kifejezetten jó értékeléseket sikerült bezsebelnie, így nemcsak Musk miatt lehet érdemes egy próbát tenni vele.

Egyébként a játék a Tesla elektromos autóiban is játszható, épp úgy, ahogy a Cyberpunk 2077.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)