Hirdetés

Előrendelési rekordot döntött az Assassin's Creed III

|

Még meg sem jelent az Assassin's Creed III de már rekordokat dönt. Ezúttal az előrendelések terén érkeztek komoly számok.

Hirdetés

Az Assassin’s Creed III lett a Ubisoft történetének legtöbbet előrendelt játéka. Az előző részhez képest több mint kétszer nagyobb számokat mutat a globális előrendeléseket illetően. „Az Assassin’s Creed III előrendelései 100%-al növekedtek az előző részhez képest, ami 2012 legjobb játékai közé sorolja.” – mondta Michael van den Berg, aki a GameStop marketing osztályának aligazgatója. „Az eredmény nem csoda, hiszen a Ubisoft a Season Passal és DLC-kkel teszi még izgalmasabbá a közelgő címet.”

Az Assassin’s Creed III október 31.-én jelenik meg PS3-ra és Xbox 360-ra, november 30.-án pedig PC-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)